images\ivar\izobrazevanje\velike\tecaj4.jpg

IWE / IWT / IWS / IWI-C / RWC

Institut za varilstvo na osnovi pooblastil Evropske varilske federacije (EWF), Mednarodnega instituta za varilstvo (IIW) in Slovenskega društva za varilno tehniko (SDVT) izvaja programe usposabljanja in kvalifikacije za varilne koordinatorje.

O TEČAJIH

Specializacija poteka skladno s smernicami in pooblastilom Evropske varilske federacije (EWF) in Mednarodnega instituta za varilstvo (IIW). Ob uspešno opravljenih obveznostih kandidati prejmejo evropske oziroma mednarodne diplome, ki jih izda Slovensko društvo za varilno tehniko (SDVT) v imenu obeh preje navedenih institucij. Diplome so v angleškem jeziku, veljavne po vsem svetu in enake tistim, ki so izdane v drugih državah sveta.


NAMEN

Specializacija je namenjena vsem tistim, ki se pri svojem delu kakorkoli srečujejo z varjenjem, obenem pa želijo poglobiti svoja znanja s področja varjenja. V podjetjih je neobhodna za vse tiste, ki kakorkoli sodelujejo pri izvajanju varilskih del, obenem pa podjetje zagotavlja kakovost svojih del skladno s serijo standardov EN ISO 9000 ter standardov EN ISO 14731 in EN ISO 3834. Specializacija je tudi priložnost, da ustrezno usposobijo svoje varilsko osebje vsa tista podjetja, ki želijo pridobiti certifikat o zagotavljanju kakovosti varilskih del skladno s EN ISO 3834 in za področja, kot so proizvodnja tlačne opreme, nosilnih konstrukcij in druga.

Ko kandidat uspešno opravi vse predpisane obveznosti, prejme mednarodno diplomo in naziv mednarodni varilski inženir (IWE), mednarodni varilski tehnolog (IWT) ali mednarodni varilski specialist (IWS).

S kvalifikacijo IWIP boste lahko povezovali načrtovanje in izvajanje varilskih del z metodami preizkušanj in preiskav zvarnih spojev, kar je med drugim nedvomno povezano z zmanjševanjem stroškov.

CENA

Cena specializacije za posameznega kandidata za pridobitev posameznega naziva znaša:                                 

IWE: 5.840 EUR                                     

IWT: 4.950 EUR                             

IWS: 3.950 EUR

IWI-C: 2.460 EUR                                                                                                                

RWC: 1.550 EUR

 

 

PRIJAVA IN VSTOPNI POGOJI

Predstavitev specializacije 2023 (KLIK)

Kontakt

  • INSTITUT ZA VARILSTVO D.O.O.

  • Ptujska ulica 19, 1000 Ljubljana, Slovenija

  • dummy+386 1 28 09 400 

  • dummy info@i-var.si

E-novice

Vpišite se z emailom in posredovali vam bomo več informacij

© Copyright I-var 2024.

Search