images\ivar\izobrazevanje\velike\tecaj2.jpg

CIWE DL na daljavo

O TEČAJU

Pri več smernicah, direktivah ali pri zelo zahtevnih dobaviteljih se zahteva certificiranje pridobljenega znanja varilnega inženirja običajno vsaka tri leta. Aktualno znanje odgovornih za varjenje je na primer omenjeno v standardu EN 14731 in so osnova za kakovost v varilski proizvodnji po EN ISO 3834 kot tudi za varjenje jeklenih konstrukcij  po EN 1090 ter PED direktivi.

Na institutu za varilstvo smo pripravili gradivo o novostih v predpisih, tehnologijah in materialih. Gradivo smo skrajšali tako da je razumljivo in berljivo. Gradivo bo obnovljeno vsako leto in vedno aktualno. Vključili bomo vse zahteve, ki jih je razpoznala Evropska varilska federacija in dodatno še naši strokovnjaki. Glede na predznanje je možno novosti predelati v nekaj popoldnevih v miru od doma ali iz službe. 

Prvi v Evropi in kot prvi član Mednarodnega instituta za varilstvo smo izvedli to certificiranje po načinu na daljavo. Zadeva je tako aktualna, da nam bo najprej sledila sprememba mednarodnih harmoniziranih pravil in nato še institucije širom po svetu.

Trenutno je CIWE izveden v Angleščini pripravljen tudi v Slovenščini (prevodi v druge jezike je v pripravi).

Predavanja obsegajo 25-30 strani kot učenje na daljavo. Izpit se izvede na daljavo. Certifikat pa lahko prejmete v elektronski ali papirni obliki.

 

CENA

Cena specializacije za posameznega kandidata za pridobitev posameznega naziva znaša:                                 

CIWE: 250,00 EUR (brez DDV)                                  

V ceno so zajeti stroški izobraževanja, gradiva, izpitov ter izdaje e-certifikata. Izdaja papirne diplome je 15 EUR + poštnina.

Izdaja pečata pa 65 EUR + poštnina.

Kontakt

  • INSTITUT ZA VARILSTVO D.O.O.

  • Ptujska ulica 19, 1000 Ljubljana, Slovenija

  • dummy+386 1 28 09 400 

  • dummy info@i-var.si

E-novice

Vpišite se z emailom in posredovali vam bomo več informacij

© Copyright I-var 2024.

Search